Van Tafelmodel tot Roterende machine
Kuypers biedt u een uitgebreide machine-keuze. Precies afgestemd op uw bedrijf. Alle machines zijn gebouwd voor productie-snelheid.

Tweepans-apparaten
De tweepans tafelmodellen zijn compact en hebben een capaciteit van circa 40 (zonder boven-element) of circa 80 (met boven-element) naturel pannenkoeken per uur.
Met boven-element betekent, dat u de pannenkoek niet hoeft te keren. Dus een kortere baktijd en grotere productie. Boven- en onderwarmte zijn afzonderlijk regelbaar. Deze modellen zijn populair in restaurants die niet uitsluitend pannenkoeken op het menu hebben.
 
Roterende machines
Onze draaiende pannenkoekmachines zijn helemaal afgestemd op hoge capaciteit. Zij beschikken over 6,9,
12 of 18 individueel inschakelbare pannen op een draaiende schijf. De bovenwarmte onder de kap betekent nog sneller bakken.
De draaisnelheid van de schijf is elektronisch en traploos regelbaar. De draaisnelheid van de schijf kan aangepast worden van circa 100 naturel pannenkoeken per uur tot circa 450 stuks per uur. Snel en gemakkelijk produceren, zonder acrobatische toeren.
.
 
U wilt ook meer winst?
Voordeel van deze machines is: lage loonkosten: een niet te onder-schatten pluspunt. Wij overleggen samen welke de meest winstgevende oplossing voor u is.

Bel ons! U kunt hier ook meer informatie opvragen.